Arrangement?
Velg Konserthuset

Skal du arrangere en konsert eller forestilling? Trenger du lokaler til et større møte, kurs, konferanse eller pressekonferanse? Feirer bedriften din jubileum? Lokalene på Konserthuset åpner opp for fantastiske muligheter. Vi i Fursetgruppen serverer utsøkt mat og drikke – og tilrettelegger for det arrangementet du måtte ønske.

Ta kontakt med Bente Lindmoen (tel: 23 11 31 50) for en hyggelig prat og mer informasjon.

 
Konserthuset1-bildestil.jpg
 

Storesal

Kapasitet: Opp til 1400 pers

Vi vet hvor viktig det er å være oppdatert på det tekniske. Scenen i den store salen er multifunksjonell med hydraulisk kontrollerte elementer som kan heves og senkes. I salen er det en stor lysrigg, lysbord og et toppkvalitets lydsystem som skaper optimale forutsetninger for alle typer arrangmenet.

Lillesal

Kapasitet: 266 stående / 160 sittende

Den lille salen kan brukes til alt, enten du ønsker amfi med sitteplasser eller kurs- og konferanselokale med bord og stoler. Lyd- og lyssystem er plug and play, og storskjermen fungerer utmerket til presentasjoner. I pausene kan vi friste med herlige småretter og leskende drikke.

Chambre

Kapasitet: 20-80 personer

Et moderne rom med plass til åtti personer. Her kan du og ditt selskap nyte en liten smak av f.eks. bobler og kanapeer før konserten starter.

 

 
 

Konsert for 1400 mennesker eller kurs for 20?

For nærmere informasjon om leie av lokaler, vennligst ta kontakt med bookingansvarlig på Konserthuset – Silja Sakrisvold Borse (41 53 46 10 / ssb@okh.no)